Com compartir el vostre feed de previsualització amb el vostre equip?

Així és com compartir el vostre feed de previsualització amb el vostre equip? Tens 2 opcions i permisos de membres de l'equip disponibles.

Vols compartir el teu Vista prèvia alimentar-se amb el teu equip?

Tu i el teu equip pots treballar al teu feed d'Instagram al mateix temps. Pots planificar, dissenyar i gestionar el teu Instagram, editar les teves fotos, reordenar l'ordre de les teves publicacions, planificar els teus hashtags, provar els teus hashtags, tornar a publicar i molt més.



A continuació s'explica com compartir el nostre feed de previsualització amb el vostre equip:

Pas 1. Obteniu un pla Premium

Primer, heu de tenir un pla Premium.

Si no teniu cap pla Premium, feu clic aquí per veure com actualitzar .

Un cop tingueu un pla Premium, podeu compartir el vostre feed de vista prèvia amb altres persones (o altres dispositius).

Tingueu en compte que només necessiteu UNA subscripció Premium. Els vostres companys d'equip no han de pagar res addicional per accedir al vostre feed de previsualització.

També podràs pujar tantes fotos, vídeos i carrusels com vulguis.

Pas 2. Doneu accés

Tens 2 opcions:

  • Opció 1: compartiu el vostre correu electrònic i contrasenya de previsualització perquè puguin iniciar sessió i accedir al vostre feed de previsualització.
  • Opció 2: no compartiu el vostre correu electrònic de previsualització i contrasenya i els convideu com a membre de l'equip (recomanat).

Us mostraré com fer les dues coses.

Primer, mirem l'opció 1.

Tot el que heu de fer és compartir el vostre correu electrònic i contrasenya de previsualització amb la persona a la qual voleu donar accés al vostre feed de previsualització.

Només cal descarregar-los Vista prèvia i inicieu sessió amb les vostres dades d'inici de sessió.

Estàs acabat.

Ara mirem l'opció 2 si no voleu compartir la vostra contrasenya de vista prèvia.

1. Digues al teu company d'equip que baixi Vista prèvia i creï un compte de Vista prèvia gratuïta.

2. Ara aneu a la vostra configuració a Vista prèvia, seleccioneu Equip i seleccioneu Afegeix usuari.

3. Ompliu les dades de l'usuari i assegureu-vos d'introduir la mateixa adreça electrònica que va utilitzar el vostre company d'equip per crear el seu compte de vista prèvia.

També pots triar què vols que faci o no aquesta persona:

  • Edita el feed : Vols que aquesta persona afegeixi, editi i suprimi les teves fotos, les reorganitzi, escrigui subtítols?
  • Vegeu Analytics : Vols que aquesta persona vegi les teves anàlisis?
  • Rebre notificacions : Vols que aquesta persona rebi les notificacions quan sigui el moment de publicar a Instagram?
4. Després d'haver-los afegit com a membres de l'equip, digueu-los que vagin a la configuració de la seva aplicació de vista prèvia. Ells veuran un botó amb el vostre nom d'usuari d'Instagram que poden utilitzar per accedir al vostre feed de vista prèvia. Això és! Diverteix-te planificant el teu feed junts!

No dubteu a enviar-nos un correu electrònic si teniu alguna pregunta.