Je aplikace Preview bezpečná a schválená Instagramem?

Je aplikace Preview SCHVÁLENÁ Instagramem? Je používání BEZPEČNÉ? Budu blokován. Zde jsou skutečné odpovědi.

Je používání aplikace Preview bezpečné?
Je aplikace Preview schválena Instagramem?

Ano.



Náhled vždy dodržuje zásady, podmínky použití a pravidla Instagramu.

Chcete více informací?

Pojďme do toho.

Je náhled schválen Instagramem?

Ano. Instagram oficiálně zkontroloval náhled a schválil náhled.

Jak zjistím, zda je aplikace Preview schválena Instagramem?

  • Přihlaste se ke svému účtu Instagram na počítači
  • Otevřete Nastavení
  • Vyberte Schválené aplikace ( tady )

pokud jste se přihlásili pomocí náhledu Instagram účtu, uvidíte Náhled v seznamu schválených aplikací.

Pokud jste se přihlásili Náhled pomocí vašeho Facebook stránce (pro váš firemní instagramový účet), uvidíte náhled na nástrojích pro obchodní integraci Facebooku: klikněte zde .

Již jsem se přihlásil do Preview pomocí svého účtu Instagram: je to bezpečné?

Ano.

Preview využívá oficiální přihlašovací systém Instagramu.

Přihlašovací formulář v náhledu je přesně stejný přihlašovací formulář, který používáte, když jste v aplikaci Instagram.

Všechny aplikace / webové stránky třetích stran musí používat oficiální přihlašovací systém Instagramu, pokud chtějí být schváleny Instagramem – což Preview dělá.

Jak zjistit, zda je aplikace třetí strany bezpečná, než se přihlásíte?

Jediný způsob, jak zjistit, zda byla aplikace třetí strany schválena Instagramem předtím, než se skutečně přihlásíte do aplikace pomocí svého účtu Instagram, je podívat se na přihlašovací formulář, který poskytuje.

Pokud je přihlašovací formulář Samotný web Instagram , vložené do aplikace třetí strany, pak by měly být schváleny Instagramem. Formulář by měl vypadat takto:

Pokud se přihlásíte pomocí Facebook (pro firemní instagramové účty), pak můžete vidět něco takového:

S touto metodou je problém. Aplikace třetí strany by mohla zfalšovat přihlašovací formulář a vypadat jako skutečný Instagram. Pokud použijete falešný formulář, tato aplikace získá přístup k vašemu uživatelskému jménu a heslu na Instagramu a bude moci přistupovat k vašemu účtu Instagram a dělat s ním, co chtějí (například komentovat, lajkovat nebo sledovat jiné účty, aniž byste to věděli).

Tip #1 : Jakmile se přihlásíte do aplikace třetí strany, zkontrolujte svůj seznam schválených aplikací na webu Instagramu (nebo v nástrojích pro obchodní integraci na Facebooku, pokud jste se přihlásili pomocí svého firemního účtu).

Tip #2 : Pokud nevidíte aplikaci třetí strany v nástroji Schválené aplikace nebo nástroje pro obchodní integraci, okamžitě změňte heslo k Instagramu, aby byl váš účet v bezpečí.

A je to!

Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte Pošli nám email .

A do příště na viděnou na Instagramu!