Hvordan deler du dit forhåndsvisningsfeed med dit team?

Sådan deler du dit Preview-feed med dit team? Du har 2 muligheder og teammedlemstilladelser tilgængelige.

Vil du dele din Forhåndsvisning fodre med dit hold?

Du og dit team kan arbejde på dit Instagram-feed på samme tid. Du kan planlægge, designe og administrere din Instagram, redigere dine billeder, omarrangere rækkefølgen af ​​dine opslag, planlægge dine hashtags, teste dine hashtags, reposte og meget mere.



Sådan deler du vores Preview-feed med dit team:

Trin 1. Få en Premium-plan

Først skal du have en Premium-plan.

Hvis du ikke har et Premium-abonnement, klik her for at se, hvordan du opgraderer .

Når du har et Premium-abonnement, kan du dele dit Preview-feed med andre personer (eller andre enheder).

Bemærk, at du kun behøver ET Premium-abonnement. Dine holdkammerater behøver ikke at betale noget ekstra for at få adgang til dit Preview-feed.

Du vil også kunne uploade så mange billeder, videoer og karruseller, som du vil.

Trin 2. Giv adgang

Du har 2 muligheder:

  • Mulighed 1: Del din forhåndsvisnings-e-mail og adgangskode, så de kan logge på og få adgang til dit forhåndsvisningsfeed.
  • Mulighed 2: Del ikke din forhåndsvisnings-e-mail og adgangskode, og inviter dem som et teammedlem (anbefales).

Jeg vil vise dig, hvordan du gør begge dele.

Lad os først se på mulighed 1.

Alt du skal gøre er at dele din forhåndsvisnings-e-mail og adgangskode med den person, du vil give adgang til dit forhåndsvisningsfeed.

De skal bare downloades Forhåndsvisning og log ind med dine loginoplysninger.

Du er færdig.

Lad os nu se på mulighed 2, hvis du ikke vil dele din forhåndsvisningsadgangskode.

1. Bed din holdkammerat om at downloade Preview og oprette en gratis Preview-konto.

2. Gå nu til dine Indstillinger i Preview, vælg Team og vælg Tilføj bruger.

3. Udfyld brugeroplysningerne, og sørg for, at du indtaster den samme e-mailadresse, som din holdkammerat brugte til at oprette deres Preview-konto.

Du kan også vælge, hvad du vil have denne person til at gøre eller ikke:

  • Rediger feed : Vil du have denne person til at tilføje, redigere og slette dine billeder, omarrangere dem, skrive billedtekster?
  • Se Analytics : Vil du have denne person til at se dine analyser?
  • Modtag meddelelser : Vil du have denne person til at modtage meddelelserne, når det er tid til at skrive på Instagram?
4. Når du har tilføjet dem som teammedlemmer, skal du fortælle dem, at de skal gå til Indstillinger i deres Preview-app. De vil se en knap med dit Instagram-brugernavn, som de kan bruge til at få adgang til dit Preview-feed. Det er det! God fornøjelse med at planlægge dit feed sammen!

Send os gerne en e-mail hvis du har nogen spørgsmål.