Hvordan opgraderer man til et Premium-abonnement på forhåndsvisning?

Vil du sikkerhedskopiere dit Preview-feed? Vil du dele dit preview-feed med andre mennesker eller dine andre telefoner? Så er Premium-planen noget for dig. Her er hvordan du opgraderer.

Dette blogindlæg er til dig, hvis du allerede har Forhåndsvisning installeret på din telefon, og du vil opgradere til den nye Premium Plan.

Premium-planen i Preview giver dig mulighed for at:



  • Sikkerhedskopier dine forhåndsvisningsindlæg (hvis der sker noget med din telefon)
  • Få adgang til dit forhåndsvisningsfeed fra andre enheder (andre telefoner eller tablets)
  • Del dit Preview-feed med andre mennesker

Før vi starter:

    Tjek venligst, om du har den seneste version af Preview installeret på din telefon (meget vigtigt) Gå derefter i dit Preview-feed: Er der billeder eller videoer, som du ikke vil bruge længere? Hvis ja, så slet dem nu. Det vil få processen til at gå hurtigere for dig.

Følg disse trin for at opgradere til et Premium-abonnement:

1. Opret en Preview-konto

Først skal du sikre dig, at du har en Preview-konto.

Sådan ved du, om du har en Preview-konto:

    Gå til Indstillinger i Preview Hvis du ser din e-mailadresse, har du en forhåndsvisningskonto Gå til trin 2

Hvis du ikke kan se din e-mailadresse og se et login med Instagram-knap:

  • Tryk på Log ind med Instagram
  • Følg trinene på skærmen

2. Opgrader

Sådan opgraderer du:

    Gå ind i dine forhåndsvisningsindstillinger Tryk på knappen Opgrader Vælg Premium-planen

Du har 2 muligheder:

  • Månedligt abonnement, eller
  • Årligt abonnement

Vælg din foretrukne mulighed, og følg trinene på skærmen for at gennemføre købet.
Bemærk, at du får 2 måneder gratis, hvis du får det årlige abonnement.

3. Vent på, at dine indlæg uploades til skyen

Nu oprettes din Premium-konto.

Hvis du ikke havde planlagte indlæg i Preview, og du begynder på en frisk, så kan du begynde at uploade nye billeder og videoer. Tryk på + knappen (øverst til højre på skærmen). Vælg fotos/videoer fra din kamerarulle.

Hvis du allerede havde indlæg i din Preview-app, skal du vente. Vent på, at alle dine indlæg uploades til skyen.

Dette er et meget vigtigt skridt:

    Lad din Preview-app være åben Sluk ikke din telefon Slå ikke forhåndsvisning fra Sørg for, at du har en stærk og stabil internetforbindelse

Du kan begynde at uploade flere billeder og videoer fra din kamerarulle. Men vi råder dig til at vente på, at alle dine andre indlæg bliver uploadet til skyen først. Dette er et delikat og vigtigt skridt.

Du vil se et blåt sky-ikon på de indlæg, der bliver uploadet i skyen. Når et indlæg er uploadet, forsvinder det blå sky-ikon.

Hvad sker der, hvis du ser et rødt ikon?

Hvis du ser et rødt ikon, skal du ikke gå i panik. Dette kan ske, hvis dit billede eller din video ikke kunne uploades. For at begynde at uploade billedet igen, skal du blot trykke på det og trykke på Genupload. Dit indlæg vil begynde at genuploade til skyen igen.

4. Del dit forhåndsvisningsfeed med en anden (eller en anden telefon)

Når alle dine opslag er uploadet, kan du logge ind med den samme Instagram-konto på en anden telefon. Sørg for at trykke Log på nederst på din skærm.

Hvad hvis du vil dele dit Preview-feed med en anden?

Hvis du vil dele dit Preview-feed med en anden (som en fra dit team), har du 2 muligheder:

  • Bed personen om at logge ind på din Instagram-konto på Preview, eller
  • Tilføj denne person som et teammedlem

Se venligst denne tutorial for alle detaljer.

Færdig!

Nyd at planlægge dit feed! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at send os en mail her .