Sådan fjerner du publiceringen af ​​din Facebook-side og STADIG autoposter til Instagram

Vil du fjerne udgivelsen af ​​din Facebook-side, fordi du ikke kommer til at bruge den? Vil du stadig have en virksomhedsprofil på Instagram til automatisk opslag? Sådan gør du.

Mange af jer bruger Forhåndsvisning af app for at planlægge dine opslag til Instagram.

Som du ved, skal du skifte til en automatisk post på Instagram Business Instagram-profil .



Og for at få en Business Instagram-profil skal du linke til en Facebook side .

Det er bare en del af Instagrams regel og politik.

Mange af jer spørger:

  • Hvad hvis jeg ikke vil skrive noget på min Facebook-side?
  • Kan jeg stadig poste automatisk på Instagram med en upubliceret Facebook-side?

Svaret:

Ja, du kan annullere udgivelsen, og ja, du kan stadig skrive automatisk.

Sådan gør du:

Sådan fjerner du offentliggørelsen af ​​din Facebook-virksomhedsside

Følg disse trin for at fjerne offentliggørelsen af ​​din Facebook-side:

 ophæve udgivelse af facebookside  ophæve udgivelse af facebookside  ophæve udgivelse af facebookside

Trinene er:

  1. Gå på din computer
  2. Åbn din Facebook-side
  3. Klik på Indstillinger til venstre
  4. Klik på Generelt
  5. Klik på Rediger ud for Sidesynlighed
  6. Vælg Side upubliceret

Færdig.

Tip:

Kan du ikke se sidens synlighed i dine Facebook-indstillinger?

Kun sideejeren kan udgive og fjerne udgivelsen af ​​en side. Du kan være administrator eller redaktør. Bed sideejeren om at fjerne udgivelsen af ​​siden for dig.

Autopost med forhåndsvisning

Nu vil du stadig være i stand til automatisk at sende til Instagram ved hjælp af din Forhåndsvisning af app !

 ophæve udgivelse af facebookside

Det er det!

God fornøjelse med automatisk postning på din Instagram-konto!