Sådan slår du din Instagram-onlinestatus fra, så folk ikke kan se, når du er online?

Sådan SLUKKER du din Instagram-onlinestatus, så folk ikke kan se, hvornår du er online, og hvornår du er aktiv på Instagram.

Sådan fungerer det i øjeblikket: Hvis du tidligere har sendt en besked til nogen, vil de kunne se, hvornår du er online/aktiv på Instagram.

De vil se under dit navn i de direkte beskeder: Aktiv for 10 minutter siden .



Gode ​​nyheder: du kan slå dette fra, hvis du ikke vil have, at folk skal vide, hvornår du er på Instagram.

Sådan her:

1. Gå ind i dine Instagram-indstillinger

2. Vælg Aktivitetsstatus

3. Slå Vis aktivitetsstatus fra

Færdig!

Det er det!

Vil du have flere Instagram tips og tricks? Tjek resten af vores blog .