Kuidas eelvaates Premium-paketile üle minna?

Kas soovite oma eelvaatevoo varundada? Kas jagada oma eelvaatevoogu teiste inimeste või teiste telefonidega? Siis on Premium-pakett teie jaoks. Siin on, kuidas uuendada.

See blogipostitus on sulle, kui sul juba on Eelvaade teie telefoni installitud ja soovite minna üle uuele Premium-paketile.

Eelvaates olev Premium-pakett võimaldab teil:



  • Varundage oma eelvaate postitused (juhuks, kui teie telefoniga peaks midagi juhtuma)
  • Juurdepääs eelvaatevoogudele teistest seadmetest (muud telefonid või tahvelarvutid)
  • Jagage oma eelvaatevoogu teiste inimestega

Enne kui alustame:

    Kontrollige, kas teie telefoni on installitud eelvaate uusim versioon (väga oluline) Seejärel minge eelvaatevoogu: kas on fotosid või videoid, mida te enam kasutada ei soovi? Kui jah, siis palun kustutage need kohe. See muudab protsessi teie jaoks kiiremaks.

Premium-paketile üleminekuks järgige neid samme.

1. Looge eelvaate konto

Esiteks peate veenduma, et teil on eelvaate konto.

Siit saate teada, kas teil on eelvaatekonto.

    Avage eelvaates seaded Kui näete oma e-posti aadressi, on teil eelvaate konto Minge 2. sammu juurde

Kui te ei näe oma e-posti aadressi ja näete Instagrami nupuga sisselogimist:

  • Vajutage Logi sisse Instagramiga
  • Järgige ekraanil kuvatavaid samme

2. Uuendamine

Uuendamiseks tehke järgmist.

    Avage eelvaate seaded Vajutage nuppu Uuenda Valige Premium-pakett

Teil on 2 võimalust.

  • Kuu tellimus või
  • Aastane tellimus

Valige oma eelistatud valik ja järgige ostu sooritamiseks ekraanil kuvatavaid samme.
Pange tähele, et kui saate aastase tellimuse, saate 2 kuud tasuta.

3. Oodake, kuni teie postitused pilve üles laaditakse

Nüüd luuakse teie Premium-kontot.

Kui teil ei olnud eelvaates plaanitud postitusi ja alustate värskelt, võite alustada uute fotode ja videote üleslaadimisega. Vajutage nuppu + (ekraani paremas ülanurgas). Valige oma kaamerarullist fotod/videod.

Kui teil on eelvaate rakenduses juba postitusi, peate ootama. Oodake, kuni kõik teie postitused pilve üles laaditakse.

See on väga oluline samm:

    Jätke eelvaate rakendus avatuks Ärge lülitage oma telefoni välja Ärge lülitage eelvaadet välja Veenduge, et teil oleks tugev ja stabiilne Interneti-ühendus

Saate hakata kaamerarullist rohkem fotosid ja videoid üles laadima. Kuid soovitame teil kõigepealt oodata, kuni kõik teie muud postitused edukalt pilve üles laaditakse. See on delikaatne ja oluline samm.

Pilve üles laaditavatel postitustel näete sinist pilvikooni. Kui postitus on üles laaditud, kaob sinine pilveikoon.

Mis juhtub, kui näete punast ikooni?

Kui näete punast ikooni, ärge paanitsege. See võib juhtuda, kui teie foto või video üleslaadimine ebaõnnestus. Foto uuesti üleslaadimise alustamiseks vajutage lihtsalt seda ja seejärel nuppu Laadi uuesti üles. Teie postitust hakatakse uuesti pilve üles laadima.

4. Jagage oma eelvaatevoogu kellegi teisega (või teise telefoniga)

Kui kõik teie postitused on üles laaditud, saate teises telefonis sama Instagrami kontoga sisse logida. Vajutage kindlasti Logi sisse ekraani allservas.

Mida teha, kui soovite oma eelvaatevoogu kellegi teisega jagada?

Kui soovite oma eelvaatevoogu jagada kellegi teisega (nt kellegagi teie meeskonnast), on teil saadaval kaks võimalust.

  • Paluge inimesel eelvaate kaudu teie Instagrami kontole sisse logida või
  • Lisa see inimene meeskonnaliikmeks

Palun vaata see õpetus kõigi üksikasjade jaoks.

Valmis!

Nautige oma voo planeerimist! Kui teil on küsimusi, võtke julgelt ühendust saatke meile siin kiri .