Kaip išjungti „Instagram Online“ būseną, kad žmonės nematytų, kai esate prisijungę?

Taip galite IŠJUNGTI „Instagram“ prisijungimo būseną, kad žmonės nematytų, kada esate prisijungę ir kada esate aktyvus „Instagram“.

Šiuo metu tai veikia taip: jei anksčiau kam nors susirašėte žinutę, jis galės matyti, kada esate prisijungę / aktyvūs Instagram.

Jie matys po jūsų vardu tiesioginiuose pranešimuose: Aktyvus prieš 10 minučių .



Geros naujienos: galite tai išjungti, jei nenorite, kad žmonės žinotų, kada esate „Instagram“.

Štai taip:

1. Eikite į „Instagram“ nustatymus

2. Pasirinkite Veiklos būsena

3. Išjunkite Rodyti veiklos būseną

Padaryta!

Viskas!

Norite daugiau „Instagram“ patarimų ir gudrybių? Patikrinkite likusią dalį mūsų tinklaraštis .