Hvordan oppgradere til et premiumabonnement på forhåndsvisning?

Vil du sikkerhetskopiere forhåndsvisningsfeeden din? Vil du dele forhåndsvisningsfeeden din med andre personer eller de andre telefonene dine? Da er Premium-planen noe for deg. Her er hvordan du oppgraderer.

Dette blogginnlegget er for deg hvis du allerede har Forhåndsvisning installert på telefonen din og du vil oppgradere til den nye Premium Planen.

Premium-planen i forhåndsvisning lar deg:



  • Sikkerhetskopier forhåndsvisningsinnleggene dine (i tilfelle noe skjer med telefonen din)
  • Få tilgang til forhåndsvisningsstrømmen fra andre enheter (andre telefoner eller nettbrett)
  • Del forhåndsvisningsfeeden din med andre

Før vi starter:

    Vennligst sjekk om du har den nyeste versjonen av Preview installert på telefonen din (veldig viktig) Gå deretter inn i forhåndsvisningsfeeden din: Er det bilder eller videoer du ikke vil bruke lenger? Hvis ja, slett dem nå. Det vil gjøre prosessen gå raskere for deg.

Følg disse trinnene for å oppgradere til en Premium-plan:

1. Opprett en forhåndsvisningskonto

Først må du sørge for at du har en forhåndsvisningskonto.

Slik vet du om du har en forhåndsvisningskonto:

    Gå til Innstillinger i forhåndsvisning Hvis du ser e-postadressen din, har du en forhåndsvisningskonto Gå til trinn 2

Hvis du ikke ser e-postadressen din og ser en pålogging med Instagram-knappen:

  • Trykk Logg på med Instagram
  • Følg trinnene på skjermen

2. Oppgrader

Å oppgradere:

    Gå til forhåndsvisningsinnstillingene Trykk på Oppgrader-knappen Velg Premium-planen

Du har 2 alternativer:

  • Månedlig abonnement, eller
  • Årlig abonnement

Velg ditt foretrukne alternativ og følg trinnene på skjermen for å fullføre kjøpet.
Merk at du får 2 måneder gratis hvis du får årsabonnementet.

3. Vent til innleggene dine lastes opp til skyen

Nå opprettes Premium-kontoen din.

Hvis du ikke hadde noen planlagte innlegg i forhåndsvisning, og du begynner på nytt, kan du begynne å laste opp nye bilder og videoer. Trykk på +-knappen (øverst til høyre på skjermen). Velg bilder/videoer fra kamerarullen.

Hvis du allerede hadde innlegg i forhåndsvisningsappen din, må du vente. Vent til alle innleggene dine er lastet opp til skyen.

Dette er et veldig viktig skritt:

    La forhåndsvisningsappen være åpen Ikke slå av telefonen Ikke slå av forhåndsvisning Sørg for at du har en sterk og stabil Internett-tilkobling

Du kan begynne å laste opp flere bilder og videoer fra kamerarullen. Men vi anbefaler deg å vente til alle de andre innleggene dine laster opp til skyen først. Dette er et delikat og viktig skritt.

Du vil se et blått skyikon på innleggene som lastes opp i skyen. Når et innlegg er lastet opp, forsvinner det blå skyikonet.

Hva skjer hvis du ser et rødt ikon?

Hvis du ser et rødt ikon, ikke få panikk. Dette kan skje hvis bildet eller videoen ikke ble lastet opp. For å begynne å laste opp bildet på nytt, trykk bare på det og trykk på Last opp på nytt. Innlegget ditt vil begynne å laste opp til skyen igjen.

4. Del forhåndsvisningsfeeden din med noen andre (eller en annen telefon)

Når alle innleggene dine er lastet opp, kan du logge på med samme Instagram-konto på en annen telefon. Pass på at du trykker Logg Inn nederst på skjermen.

Hva om du vil dele forhåndsvisningsfeeden din med noen andre?

Hvis du vil dele forhåndsvisningsfeeden din med noen andre (som noen fra teamet ditt), har du to tilgjengelige alternativer:

  • Be personen om å logge på Instagram-kontoen din på forhåndsvisning, eller
  • Legg til denne personen som et teammedlem

Vær snill å se denne opplæringen for alle detaljer.

Ferdig!

Kos deg med å planlegge feeden din! Hvis du har spørsmål, kan du gjerne send oss ​​en e-post her .