Hvordan oppheve publiseringen av Facebook-siden din og FORTSATT automatisk poste på Instagram

Vil du oppheve publiseringen av Facebook-siden din fordi du ikke kommer til å bruke den? Vil du fortsatt ha en bedriftsprofil på Instagram for å legge ut automatisk? Dette er hvordan.

Mange av dere bruker Forhåndsvisningsapp for å planlegge innleggene dine til Instagram.

Som du vet, for å legge ut automatisk til Instagram, må du bytte til en Business Instagram-profil .



Og for å få en Business Instagram-profil må du koble til en Facebook-side .

Det er bare en del av Instagrams regler og retningslinjer.

Mange av dere spør:

  • Hva om jeg ikke vil legge ut noe på Facebook-siden min?
  • Kan jeg fortsatt poste automatisk på Instagram med en upublisert Facebook-side?

Svaret:

Ja, du kan oppheve publisering, og ja, du kan fortsatt poste automatisk.

Slik gjør du det:

Slik opphever du publiseringen av Facebook-bedriftssiden din

Følg disse trinnene for å oppheve publiseringen av Facebook-siden din:

 oppheve publisering av facebookside  oppheve publisering av facebookside  oppheve publisering av facebookside

Fremgangsmåten er:

  1. Gå på datamaskinen
  2. Åpne Facebook-siden din
  3. Klikk på Innstillinger til venstre
  4. Klikk Generelt
  5. Klikk på Rediger ved siden av Sidesynlighet
  6. Velg Side upublisert

Ferdig.

Tips:

Kan du ikke se sidens synlighet i Facebook-innstillingene dine?

Bare sideeieren kan publisere og avpublisere en side. Du kan være administrator eller redaktør. Be sideeieren om å oppheve publiseringen av siden for deg.

Auto-post med forhåndsvisning

Nå vil du fortsatt kunne legge ut automatisk på Instagram ved å bruke din Forhåndsvisningsapp !

 oppheve publisering av facebookside

Det er det!

Ha det gøy med autopostering til Instagram-kontoen din!