Hvordan slå av Instagram Online-statusen din slik at folk ikke ser når du er online?

Dette er hvordan du SLÅR AV Instagram-nettstatusen din, slik at folk ikke ser når du er online og når du er aktiv på Instagram.

Slik fungerer det for øyeblikket: hvis du sendte melding til noen tidligere, vil de kunne se når du er online/aktiv på Instagram.

De vil se under navnet ditt, i direktemeldinger: Aktiv for 10 minutter siden .



Gode ​​nyheter: du kan slå av dette hvis du ikke vil at folk skal vite når du er på Instagram.

Dette er hvordan:

1. Gå inn i Instagram-innstillingene dine

2. Velg Aktivitetsstatus

3. Slå av Vis aktivitetsstatus

Ferdig!

Det er det!

Vil du ha flere tips og triks på Instagram? Sjekk resten av bloggen vår .