Ako upgradovať na prémiový plán v ukážke?

Chcete zálohovať informačný kanál ukážky? Zdieľať informačný kanál ukážky s inými ľuďmi alebo inými telefónmi? Potom je prémiový plán pre vás. Tu je postup na inováciu.

Tento blogový príspevok je pre vás, ak ho už máte Náhľad nainštalovaný v telefóne a chcete prejsť na nový prémiový plán.

Prémiový plán v ukážke vám umožňuje:



  • Zálohujte si ukážkové príspevky (v prípade, že sa vám niečo stane s telefónom)
  • Prístup k informačnému kanálu ukážky z iných zariadení (iné telefóny alebo tablety)
  • Zdieľajte svoj informačný kanál ukážky s ostatnými ľuďmi

Skôr ako začneme:

    Skontrolujte, či máte v telefóne nainštalovanú najnovšiu verziu Preview (veľmi dôležité) Potom prejdite do informačného kanála ukážky: Existujú fotografie alebo videá, ktoré už nechcete používať? Ak áno, vymažte ich teraz. Proces pre vás pôjde rýchlejšie.

Ak chcete prejsť na prémiový plán, postupujte podľa týchto krokov:

1. Vytvorte si ukážkový účet

Najprv sa musíte uistiť, že máte účet Preview.

Tu je návod, ako zistiť, či máte účet Preview:

    Prejdite na Nastavenia v ukážke Ak vidíte svoju e-mailovú adresu, máte účet Preview Prejdite na krok 2

Ak nevidíte svoju e-mailovú adresu a nevidíte prihlásenie pomocou tlačidla Instagram:

  • Stlačte tlačidlo Prihlásiť sa pomocou Instagramu
  • Postupujte podľa krokov na obrazovke

2. Upgrade

Vylepšiť:

    Prejdite do nastavení ukážky Stlačte tlačidlo Upgrade Vyberte plán Premium

Máte 2 možnosti:

  • Mesačné predplatné, príp
  • Ročné predplatné

Vyberte preferovanú možnosť a dokončite nákup podľa krokov na obrazovke.
Upozorňujeme, že ak získate ročné predplatné, získate 2 mesiace zadarmo.

3. Počkajte, kým sa vaše príspevky nahrajú do cloudu

Teraz sa vytvára váš prémiový účet.

Ak ste v Preview nemali žiadne plánované príspevky a začínate odznova, môžete začať nahrávať nové fotografie a videá. Stlačte tlačidlo + (v pravom hornom rohu obrazovky). Vyberte fotografie / videá z priečinka fotoaparátu.

Ak ste už v aplikácii Preview mali príspevky, musíte počkať. Počkajte, kým sa všetky vaše príspevky nahrajú do cloudu.

Toto je veľmi dôležitý krok:

    Nechajte aplikáciu Preview otvorenú Nevypínajte telefón Nevypínajte ukážku Uistite sa, že máte silné a stabilné internetové pripojenie

Môžete začať odovzdávať ďalšie fotografie a videá z priečinka fotoaparátu. Odporúčame vám však počkať, kým sa všetky vaše ostatné príspevky úspešne nahrajú do cloudu. Toto je chúlostivý a dôležitý krok.

Na príspevkoch, ktoré sa nahrávajú do cloudu, uvidíte modrú ikonu cloudu. Po nahraní príspevku modrá ikona oblaku zmizne.

Čo sa stane, ak uvidíte červenú ikonu?

Ak uvidíte červenú ikonu, neprepadajte panike. Môže sa to stať, ak sa nepodarilo odovzdať vašu fotografiu alebo video. Ak chcete spustiť opätovné nahrávanie fotografie, stačí na ňu stlačiť a potom znova nahrať. Váš príspevok sa začne znova nahrávať do cloudu.

4. Zdieľajte svoj informačný kanál ukážky s niekým iným (alebo iným telefónom)

Po nahraní všetkých vašich príspevkov sa môžete prihlásiť pomocou rovnakého účtu Instagram na inom telefóne. Uistite sa, že stlačíte Prihlásiť sa v spodnej časti obrazovky.

Čo ak chcete svoj informačný kanál ukážky zdieľať s niekým iným?

Ak chcete svoj informačný kanál ukážky zdieľať s niekým iným (napríklad s niekým z vášho tímu), máte k dispozícii dve možnosti:

  • Povedzte danej osobe, aby sa prihlásila do svojho účtu na Instagrame na stránke Preview, alebo
  • Pridajte túto osobu ako člena tímu

Prosím pozri tento tutoriál pre všetky podrobnosti.

Hotový!

Užite si plánovanie feedu! Ak máte nejaké otázky, neváhajte pošlite nám e-mail sem .